Close

De Algemene Periodieke Keuring ofwel de APK is sinds 1985 een door de overheid voorgeschreven verplichte jaarlijkse keuring voor auto’s ouder dan 3 jaar. Tijdens de keuring wordt uw auto hoofdzakelijk gecontroleerd op punten met betrekking tot de verkeersveiligheid en het milieu. Een APK is om die reden geen vervanging voor een onderhoudsbeurt. Een onderhoudsbeurt doet u vooral voor uzelf om de bedrijfszekerheid en het rijcomfort van uw auto te waarborgen.

Bij Garage Ballering voeren wij een apk uit voor alle merken auto’s met benzine, dieselmotor, gas, hybride of elektrische brandstof. Ook kan je een apk komen doen bij ons als je een wat grotere auto hebt, wij gaan tot 3000 kg en een hoogte tot 290 cm.

Kwaliteit tegen lage kosten is ons uitgangspunt. Uw afspraak voor uw APK, kleine of grote onderhoudsbeurt is zo geregeld. Bel ons om een afspraak in te plannen of kom gezellig langs er is altijd wel plek voor uw auto.

Auto-onderhoud voor alle automerken

Door op tijd onderhoud te laten verrichten aan je auto voorkom je pech op de weg, onveilige situaties en dure reparaties.

Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Ballering verricht onderhoud aan álle automerken, dus welk merk je ook rijdt, je kunt altijd met je auto bij ons terecht.

Soorten auto-onderhoud bij Garage Ballering

Merkbeurt

Onderhoud zoals voorgeschreven door de autofabrikant. Helemaal afgestemd op het merk van jouw auto, autotype, bouwjaar en kilometerstand. Nieuwe onderdelen voldoen altijd aan fabrieksspecificaties.

Grote beurt

Tijdens de grote beurt controleren we je auto op 95 belangrijke punten. We verversen de motorolie, vervangen o.a. het olie- en luchtfilter, brandstoffilter, interieurfilter, bougies en vullen ruitensproeier- en koelvloeistof bij.

Kleine beurt

Je auto wordt op meer dan 20 belangrijke punten gecontroleerd. We verversen de motorolie, vervangen het oliefilter en vullen de ruitensproeiervloeistof bij.

Olie verversen

Een auto die goed functioneer vraagt om verse motorolie. Bij ons gebruiken we altijd de olie die bij je auto past.

APK met onderhoud

Je kunt ervoor kiezen je APK te combineren met een kleine, grote of merkbeurt. Vooraf krijg je altijd een prijsopgaven.

Airco-onderhoud

Een goedwerkende airco, wel zo fijn tijdens een warme zomer. Tijdens de winter werkt een airco perfect tegen beslagen ruiten. Houd je hoofd dus altijd koel met een jaarlijkse airco-onderhoud.

Wintercheck

Ga veilig de winter in met onze wintercheck. De monteur controleert je auto op de tien meest voorkomende pechonderdelen in tijdens de winter.

Zomercheck

Wij controleren je auto op de meest essentiële punten zoals onderdelen die in de Top 10 ‘pechonderdelen tijdens de vakantiereis’ staan.

Wij repareren alle merken auto’s.

Alle merken banden en velgen zijn te bestellen bij ons. Ook is het mogelijk je winterbanden te stallen bij ons.

Wanneer jouw auto goed is uitgelijnd zal je heel wat brandstof besparen en verslijten je banden minder snel. Maak daarom dus nu snel een afspraak om je auto uit te laten lijnen.

Wij werken met de nieuwste apparaturen om uw airco zo goed mogelijk te onderhouden.

Bij ons valt van alles te lassen voor uw auto. Wij werken met een uurtarief.

Wij gebruiken originele onderdelen voor uw remmen.

Tijdens een controle kunnen wij kijken wat de capaciteit is van uw accu en hoeveel er nog van over is. Een accu opladen bij ons duurt meestal maar een paar uurtjes.

Vaak valt het niet op wanneer je schokdempers niet goed functioneren. Met een slecht functionerende schokdemper is de auto niet stabiel tijdens het rijden. Voorkom dit door op tijd je schokdempers te vervangen.